Singlerelease Meisje Van Je Dromen

Op vrijdag 11 november 2022 komt de nieuwe single ‘Meisje Van Je Dromen’ van May Maema uit. Het nummer is geproduceerd door door Femke Thiadens uit Harmelen. Het nummer ‘Meisje Van Je Dromen’ geeft woorden aan de angst om je te binden aan een ander in de romantische liefde. ‘

Waar gaat het nummer Meisje Van Je Dromen over?

‘Meisje Van Je Dromen’ gaat over de hoop dat iets uit kan groeien tot meer. Daten is leuk en spannend maar je komt op een punt dat je kleur moet bekennen. Maar wat als je bang bent dat de ander ontdekt dat je eigenlijk helemaal niet zo leuk bent? Dat je bindingsangst je belemmert om daadwerkelijk de stap te zetten om een liefdesrelatie aan te gaan. In ‘Meisje Van Je Dromen’ komen al die aspecten samen. May Maema schreef zelf de lyrics. Samen met Mohsen Mehrafrouz (uit Eindhoven), die de gitaar- en baspartij speelt, maakte zij de compositie van het nummer. ‘Meisje Van je Dromen’ is geproduceerd door Femke Thiadens (uit Harmelen).

Over May Maema

Singer-songwriter May Maema (1984) laat zich inspireren door alledaagse verhalen die het leven brengt. Fijngevoelig als zij is, gebruikt zij haar zintuigen om informatie uit haar omgeving op te pikken. Indrukken, emoties en gevoelens worden omgezet in haar eigen creaties en krijgen vanuit haar kwetsbaarheid en eerlijkheid een plek. Zij tovert daarbij met tekst en ieder verhaal vraagt om een eigen sound en muziekstijl. May Maema maakt muziek met invloeden uit o.a. de (akoestische) rock, indie, pop en spoken word.

Meisje Van Je Dromen’ zal te beluisteren zijn via alle grote digitale streamingsdiensten zoals Spotify, Apple Music, YouTube Music etc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.