Overval_op_brillenwinkel_Leidsche_Rijn_Centrum_3_foto_regio_nieuws_Utrecht

Overval op brillenwinkel in Leidsche Rijn Centrum

De brillenwinkel Schmidt Optiek in winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum is vanochtend overvallen. Twee daders kwamen met bivakmutsen rond 11.00, net toen de winkel haar deuren openende, binnen. Zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Schmidt Optiek is actief in het hogere segment en verkoopt monturen van exclusieve merken als Gucci, Dior en Cartier. De monturen kosten soms wel duizenden euro’s per stuk en zijn daardoor gewild bij criminelen.

De omgeving is afgezet met linten. Politie verzoekt getuigen zich te melden via het 0900 nummer.

Beeld: regio nieuws Utrecht

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven