GPLR Finale 2021 | Foto: Mirel Masic

Nieuwe muziekstudio voor jongeren

Vanaf december starten KLUB19 en Amadeus Lyceum met een splinternieuw muziekproject: STUDIO19. STUDIO19 is een opnamestudio voor lokale jongeren (12-19 jaar) met een interesse in het opnemen van muziek. Zowel jongeren met een interesse in opnametechniek als uitvoerend muzikanten zijn van harte welkom om mee te doen.

Met STUDIO19 ontstaat er in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern een nieuwe mogelijkheid voor jongeren om zich op muzikaal vlak te ontwikkelen. Het is een uniek, gezamenlijk project van Amadeus Lyceum en KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19. Leerlingen van het Amadeus College krijgen onder schooltijd les van Ruben Grevelink in het gebruik van de studio. Na schooltijd is de studio beschikbaar voor alle muzikale jongeren uit de wijk. Professioneel studiotechnicus/producer Jelmer Bron begeleidt jongeren bij het maken van hun eigen productie.

De studio is gevestigd in de Amadeus Lyceum/CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten) en geopend op dinsdagen in de oneven weken tussen 16.00 en 19.00 uur. De ruimte is nadrukkelijk open voor álle jongeren die woonachtig of schoolgaand zijn Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, dus ook voor leerlingen die naar andere scholen in de wijk gaan. De jongeren bepalen samen met Jelmer de invulling van de studiosessies. Deelname is gratis en ervaring is niet nodig.

Aanmelden is verplicht en kan op de website www.klub19.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.