HOV - All you need

Wie verras jij met een HOV-kerstconcert?

Al jaren is All you need is Music! het thema van een mooie traditie: rond kerst spelen jeugdensembles van Harmonieorkest Vleuten kerstliedjes op verzoek en op locatie. De ontvangers worden aangemeld door familie of vrienden, weten vaak van niets en worden daardoor echt verrast tijdens dit muzikale bezoek.

Na digitale versies in Coronatijd worden de mensen komende kerst weer live verrast met muziek. Bovendien draait de verenging het deze keer om: het jeugdorkest bezoekt mensen niet thuis, maar de ontvangers komen naar hen toe voor een bijzonder kerstconcert. De aanmelders mogen mee en lokken de ontvangers met een smoesje naar een sfeervolle locatie, waar de muzikanten al klaar zitten. Ze kunnen daar niet alleen luisteren naar de muziek, maar ook naar de verhalen waarom mensen dit verdienen. Dit alles onder het genot van een drankje en iets lekkers.

Wie geef jij graag zo’n muzikale verrassing deze kerst?

De vrijwilliger die wekelijks in touw is voor de club, je zieke buurvrouw of de leerkracht van school die altijd voor iedereen klaar staat? Laat het HOV weten en wordt uitgenodigd voor een leuke avond op maandag 19 december bij All you need is Music!. Het concert is van 19.30 tot 20.45 uur en vindt plaats in de Marekerk, Zandweg 126 in De Meern. Aanmelden kan t/m 11 december via de Agenda van de website harmonieorkestvleuten.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.