fac_utrecht_gemeente_utrecht

Voedselbankactie De Don FC Utrecht Fanclub

De fanclub is in samenwerking met FC Utrecht opgericht op 6 juni 2022. De openingshandeling werd verricht door Frans van Seumeren. Sinds 2017 gaat er vanaf Café de Don een bus naar en van de Galgenwaard, de animo is/was hier zo groot voor dat wij het idee van FC Utrecht koesterden en de fanclub hebben opgericht. Inmiddels hebben wij ruim 100 leden. Voor een half uur voor vertrek houden wij voor de aanwezige leden een verloting, deze mogelijk gemaakt door enthousiaste lokale en bevriende ondernemers.
Ons motto: loyaliteit en gezelligheid met als gemene delers: onze club en onze kroeg. Wij zijn er voor elkaar in goede en slechte tijden. Samen drinken, eten, reizen en gezellige bijeenkomsten in Café de Don.
Net zoals FC Utrecht hebben wij een sociaal maatschappelijk hart. In samenwerking met Voedselbankplus Leidsche Rijn organiseren wij een actie om (houdbare) producten in te zamelen welke wij op woensdag 14 december aan de genoemde voedselbank gaan overhandigen. Uiteraard vragen wij onze leden om in te zamelen en gaan wij lokale winkeliers om hun medewerking vragen.

Inleveren kan vanaf 5 december bij Café de Don, Meerndijk 18 in De Meern. Indien gewenst kunnen wij de producten ophalen.
Onze doelstelling: zoveel mogelijk Voedselbank-klanten een fijn gevoel in deze donkere dagen te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.