Kersthuis

Leidsche Rijn Centrum lanceert een unieke en magische kerstbeleving voor jong en oud

Vanaf zaterdag 10 december a.s. worden bezoekers van Leidsche Rijn Centrum iedere zaterdag en zondag tot Kerstmis verrast door een unieke en magische kerstbeleving voor jong en oud. Bezoekers van het centrum kunnen iedere middag komen kijken naar één van de 28 optredens van Santa’s Magical Friends, brengen een bezoek aan de Kerstman in Santa’s House, genieten van een hapje en/of drankje op het Magische Winterterras of maken gebruik van de luxe inpakservice.

Meet Santa’s Magical Friends

Verspreid door het centrum treffen bezoekers maar liefst acht verschillende hoogwaardige, mobiele entertainmentacts aan. Samen zorgen zij voor 28 optredens per dag. De acts variëren van steltenacts tot muzikaal straattheater in winterse sferen. Nog nooit zijn er zoveel verschillende acts op een middag te zien geweest in Leidsche Rijn Centrum! Alle acts zijn de sleutel tot een groot raadsel. De kinderen lossen dit raadsel op en leveren het antwoord samen met hun verlanglijstje in bij de kerstman. De kerstman laat één van deze wensen in vervulling gaan.

Santa’s House

De enige échte kerstman is aanwezig voor een meet & greet in zijn Santa’s House op Brusselplein. Kinderen kunnen hier op de foto met de kerstman en hun verlanglijstje achterlaten in de brievenbus.

Het Magische Winterterras

Het Brusselplein wordt gedeeltelijk omgetoverd tot een gezellig, warm en Magisch Winterterras. Op het terras kunnen bezoekers terecht bij een aantal chalets voor een winters hapje en/of drankje.

Inpakservice

Bij het winterterras kunnen bezoekers terecht bij de gratis inpakservice. Twee inpakstylisten zorgen voor feestelijke cadeaus voor onder de kerstboom.

Bovenstaande activiteiten zijn te bezoeken op zaterdag 10 december, zondag 11 december, zaterdag 17 december, zondag 18 december en zaterdag 24 december tussen 12.00 – 17.00u.

Meer informatie is te vinden op: www.leidscherijncentrum.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].