Leidsche Rijn Centrum verrast St. Antonius, Voedselbank en Speelgoedbank met Rijntje doeboeken en knuffels

Knuffelmascotte Rijntje van Leidsche Rijn Centrum maakt vlak voor de feestdagen zoveel mogelijk kinderen blij met het Rijntje Winter Doeboek. Inmiddels is het een jaarlijkse traditie geworden dat Rijntje hoogstpersoonlijk een bezoek brengt op de kinderafdeling van het St. Antonius Ziekenhuis en bij Stichting Voedselbank Leidsche Rijn. Dit keer ging Rijntje ook langs bij Speelgoedbank De Meern. 

Het Rijntje Winter Doeboek werd dit jaar voor de derde keer uitgebracht voor kinderen die lid zijn van Rijntje Club en bezoekers van Leidsche Rijn Centrum.

Jolanda Borst, voorzitter Stichting Speelgoedbank De Meern: “Het krijgen van een Sinterklaas- of kerstcadeautje is voor veel kinderen geen vanzelfsprekendheid. Wij helpen deze kinderen uit gezinnen die minder breed hebben om het leven een klein beetje leuker te maken. We zijn dan ook erg blij met de donatie van Rijntje namens Leidsche Rijn Centrum. Een ontzettend mooi gebaar.”

Edith Klijn, kinderverpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis: “Elk jaar kijken we uit naar het bezoek van Rijntje. Zodra Rijntje binnenloopt verschijnt er een grote glimlach op de gezichten van zowel de kinderen als volwassenen op onze afdeling. Van mij mag Rijntje vaker langskomen!”

Sabiet Balwant-Gir, coördinator Stichting Voedselbank Leidsche Rijn: “Fijn dat Rijntje ook dit jaar weer aan ons denkt. Wij zijn er voor mensen die het financieel zwaar hebben en dat zijn er helaas veel. Niet alleen de kinderen zijn blij met de Rijntje doeboeken, maar ook de vrijwilligers vinden het superleuk om weer een dikke knuffel van Rijntje te krijgen.”

Over Rijntje
Rijntje is de mascotte van Leidsche Rijn Centrum. In het winkelgebied staat het Rijntje beeld. Ook heeft Rijntje een eigen speelparadijs en een eigen kinderclub voor kinderen van 0-11 jaar.  Meer weten over Rijntje Club? Kijk op www.rijntjeclub.nl voor meer informatie. Ook kun je regelmatig de avonturen van Rijntje volgen op de Facebook en Instagram pagina @leidscherijncentrum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.