Lichtjesroute Leidsche Rijn 2022

Lichtjesroute Leidsche Rijn ‘Wandel mee en beleef het kerstverhaal’

Kom in de kerstsfeer door op zaterdag 17 december 2022 de Lichtjesroute te wandelen. De Lichtjesroute is een wandeling georganiseerd door de Samenwerkende kerken Leidsche Rijn. De afgelopen jaren kon het evenement niet plaatsvinden vanwege de maatregelen rondom Covid-19. Het is fantastisch dat er dit jaar wel weer een Lichtjesroute georganiseerd kan worden.
De route zal starten bij Castellum Hoge Woerd en is ongeveer 1,7 km lang. Vanaf de startlocatie word je in groepjes mee op reis genomen door middel van een levend kerstverhaal. Meer dan 1700 lichtjes zullen je de weg wijzen langs verschillende locaties in de nabije omgeving. Hier zal je verrast worden door zang, theater en humor. De verlichte wandeltocht zal eindigen bij Kerk aan het Lint, waar je onder het genot van wat lekkers, het pasgeboren kindje Jezus kunt bewonderen.
Deze kerstwandeling is bedoeld voor iedereen. Voor de kinderen zijn er speciale extra opdrachten te doen tijdens en na de wandeling. Het evenement is gratis toegankelijk en je hoeft je niet aan te melden vooraf. Het eerste wandelgroepje start om 17:30 en de laatste wandelronde zal rond 19:30 vertrekken vanaf Castellum Hoge Woerd. Kijk voor meer informatie ook op www.lichtjesrouteleidscherijn.nl en volg Samenwerkende kerken Leidsche Rijn op facebook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.