kerstmuziek_foto_Annie_Spratt

Kerstspecial met harmonieorkest De Bazuin, de Bavokoren en toneelvereniging Harto

Op zondag 18 december, precies één week voor kerst, vindt om 13.30 uur in de St. Bavo in Harmelen een bijzondere Kerstspecial plaats. De Kerstspecial is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de drie Bavokoren, harmonieorkest De Bazuin De Meern en toneelvereniging Harto. Het programma bestaat uit kerstmuziek, uitgevoerd door koor en harmonieorkest én een opvoering van de bekende Christmas Carol ‘Scrooge’. Het belooft een bijzondere en sfeervolle middag te worden voor jong en oud.

Datum: zondag 18 december
Tijd: 13.30 uur (kerk open vanaf 13.00 uur)
Locatie: St. Bavo te Harmelen
Toegang: gratis (collecte met opbrengst voor het Logeerhuis Bredius, Park Oudeland in Woerden)

Wilt u na afloop van de Kerstspecial nog even in kerstsferen blijven? Harmonieorkest De Bazuin speelt na het concert nog enkele bekende kerstliederen. Er is chocolademelk en glühwein tegen een kleine vergoeding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.