kerstmuziek_foto_Annie_Spratt

Kerstconcert Zingen Houdt Jong

Op zaterdag 17 december om 15.00 uur houdt het koor Zingen Houdt Jong uit Vleuten, De Meern een feestelijk kerstconcert in de Willibrordkerk, Past Ohllaan, in Vleuten. Na 2 jaren corona, waarin het jaarlijkse kerstconcert niet kon doorgaan, is het dan eindelijk weer zover.

Het koor heeft speciaal voor deze gelegenheid een Projectkoor opgericht: 10 zangers komen het koor versterken.
Het koor staat sinds 4 jaar onder leiding van dirigent Jos Post. Er is wel een nieuwe pianist: Jan Bloemkolk. Hij is nauw betrokken bij de Schakel, waar het koor tegenwoordig ook oefent. Verder is er naast de piano ook de dwarsfluit.

Er worden naast het kerstrepertoire van het koor, ook samenzang- kerstliedjes, en twee instrumentale nummers ten gehore gebracht. Ook is er ruimte voor een Kerstverhaal. Het kerstrepertoire bestaat uit bekende en minder bekende kerstliederen allen meerstemmig. De meeste zijn bewerkt door Jos Post.
Tot zaterdag 17 december, 15.00 uur in de feestelijk versierde Willibrordkerk, de toegang is gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.