Kerstsfeer proeven in de Regio Leidsche Rijn

Meet Santa’s Magical Friends

In Leidsche Rijn Centrum is in de periode 10 t/m 24 december iedere zaterdag en zondag van 12 – 17 u het gezellige winterterras open. Je kunt een bezoek brengen aan de kerstman in Santa’s House op het Brusselplein. Door het hele centrum wordt je verrast met live entertainment en bijzondere kerstacts. Lees meer.

De Lumineuze Nachten

Kasteel de Haar vormt deze kerstvakantie het unieke decor van een magische vertelling. Tijdens een wandeling door het kasteelpark nemen indrukwekkende projecties je mee terug in de tijd. Laat je van 16 december t/m 8 januari meevoeren door de sprookjesachtige sfeer op een vlucht door de verbluffende geschiedenis van Kasteel de Haar.

Lichtjesroute 2022

Kom in de kerstsfeer door op zaterdag 17 december 2022 de Lichtjesroute van ongeveer 1,7 km te wandelen. Meer dan 1700 lichtjes zullen je de weg wijzen! Hier zal je verrast worden door zang, theater en humor.
Het eerste wandelgroepje start om 17:30 en de laatste wandelronde zal rond 19:30 vertrekken vanaf Castellum Hoge Woerd. Lees voor meer informatie dit artikel. De wandeling wordt georganiseerd door de Samenwerkende kerken Leidsche Rijn.

Bekijk het complete overzicht van de actuele Uitagenda op onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.