WIL in je buurt wint Vrijwilligerstrofee 2022

Wil in je buurt wint Vrijwilligerstrofee 2022

De vrijwilligersorganisatie WIL in je buurt uit Vleuten-De Meern mag zich een jaar lang de trotse bezitter van de Vrijwilligerstrofee 2022 noemen. In een drukbezocht supportershome van Stadion Galgenwaard ontving WIL in je buurt deze prijs uit handen van wethouder Linda Voortman. Behalve een wisselbeker is aan deze trofee ook een geldbedrag van 2500 euro verbonden.

De Utrechtse Vrijwilligerstrofee is dé gemeentelijke waarderingsprijs voor vrijwillige inzet in de stad Utrecht. Kansmakers voor deze prestigieuze prijs zijn organisaties die het afgelopen jaar opvielen door hun tomeloze inzet. Al 19 jaar wordt deze prijs uitgereikt, op de Nationale Dag van de Vrijwilliger (7 december).

De jury was bijzonder lovend over WIL in je buurt. “WIL in je buurt is enerzijds het wijk informatiepunt van Vleuten-De Meern en anderzijds het verzamelpunt voor burenhulpdiensten. Met ongeveer 100 vrijwilligers is het een zeer professionele organisatie die hecht verankerd is in de gemeenschap. Enerzijds zijn ze met hun professionaliteit en zakelijke kant een waar voorbeeld voor vele andere vrijwilligersorganisaties en anderzijds zijn ze met hun betrokkenheid en het proactief aanbieden van hulp onmisbaar voor de wijk.” aldus het juryrapport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].