Win 1 van de 3 Love Your Body pakketten! Oh Wauw Movement inspireert duizenden vrouwen met afvallen zonder dieet

“Eerst van je lijf houden en dan: the magic happens.”

Elisa Schipper heeft al duizenden vrouwen geïnspireerd met haar cursussen en is ze leidster van de Oh Wauw Movement. Haar eerste boek ‘Love Your Body’ is vanaf nu verkrijgbaar. In haar boek vertelt Elisa over hoe zij stopte met de hel die diëten heet en met liefde afviel. “De goede voornemens staan alweer bijna voor de deur en dan starten veel Nederlanders met een nieuw dieet om nu dan echt af te vallen. Uit wetenschappelijk onderzoek is juist gebleken dat een groot deel van de mensen weer evenveel of meer weegt na het volgen van een dieet,” aldus Elisa Schipper.

“Maar wat nog erger is, is dat ze hierna wéér een negatieve ervaring hebben en zich nog rotter voelen dan voordat ze daaraan begonnen. Met als gevolg dat ze in een nare visieuze cirkel terecht komen. Dit kan echt anders.”

In haar boek lees en ervaar je wat het echte probleem is waardoor je je niet lekker in je lijf voelt en waarom afvallen maar niet lukt. Pas als je dit begrijpt en niet langer deze doodlopende blijft inslaan komt er ruimte voor gezondheid, afvallen en geluk.
Schipper vertelt: “Love your Body is een boek vol eerlijke verhalen geworden; zonder schaamte en met heel wat humor. Het is mijn missie om hier zoveel mogelijk vrouwen mee te inspireren om weer van zichzelf en hun lijf te houden. Met de Oh Wauw Movement wil ik vrouwen aanmoedigen lief te zijn voor zichzelf én andere vrouwen want dan is alles mogelijk.”

Winactie

Win nu 1 van de 3 Love Your Body pakketten bestaande uit:

  • gesigneerd Love You Body – Het Oh Wauw Effect boek
  • kaartenset
  • De online Oh Wauw training

Wij mogen 3 Love Your Body pakketten onder onze lezers verloten. Wil je kans maken? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@regioleidscherijn.nl met daarin je adresgegevens. De actie loopt t/m 30 december 17.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.