Politie

Man bedreigd en beroofd in De Meern

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Claudiuslaan in de Utrechtse wijk De Meern een man bedreigd met een wapen en beroofd.

Het slachtoffer parkeerde zijn auto rond 1.45 uur op de Claudiuslaan. Toen hij uitstapte, zag hij twee mannen met bivakmutsen naar hem toe rennen. De daders bedreigden hem met een wapen en dwongen hem om zijn waardevolle spullen af te geven. Vervolgens renden ze weg in de richting van de Germanicusweg. De politie heeft via Twitter een signalement van de twee daders verspreid en vraagt mensen die in de omgeving wonen en een camera hebben om de beelden daarvan te bekijken. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900 8844.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].