politie_aanhouding_foto_politie_vdm

Na wekenlang onderzoek inbraakgolf Leidsche Rijn heeft de politie een verdachte weten aan te houden

Woensdag is in Leidsche Rijn een 44-jarige man uit Utrecht aangehouden. De politie verdenkt hem van het plegen van meerdere woninginbraken in het gebied, dat in de afgelopen weken geteisterd is door inbraken.

Agenten hebben de man opgepakt na onderzoek in samenwerking met het wijkteam. Dit gebeurde nadat er eerder al waarschuwingsborden werden geplaatst in Leidsche Rijn vanwege de opvallende stijging van het aantal inbraken in de afgelopen weken.

Inslaan raam

De inbrekers kwamen binnen door onder andere het inslaan van een raam aan de achterkant van woningen. Dit gebeurde vooral in de wijken Leeuwesteyn en Rijnvliet. De man die nu in de cel zit, is op verdenking van diverse inbraken aangehouden en zal tijdens het onderzoek voorlopig nog in de cel blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].