Demi van Nijendaal - Finalist Miss Teen

Demi van Nijendaal (17) uit Vleuten finalist Miss Teen of Utrecht

Demi van Nijendaal uit Vleuten zal eind februari deelnemen aan de Finale van Miss Teen of Utrecht 2022.

Demi is één van de 17 finalisten die geselecteerd zijn voor de finale van Miss Teen of Utrecht. Deze finale zal op 26 februari 2023 plaatsvinden in theater de Lampegiet in Veenendaal. “Vroeger had ik zelf nooit gedacht dat ik hieraan zou deelnemen.”, zegt Demi. “Ik was een erg verlegen meisje en vond het erg moeilijk om met anderen een gesprek aan te gaan.” Omdat Demi in het dagelijks leven van haar verlegenheid steeds meer hinder begon te ondervinden, besloot Demi twee jaar geleden hieraan te gaan werken door bewust contacten te zoeken en buiten haar comfortzone te gaan. Zo ging Demi werken in een restaurant en supermarkt en om ook van haar podiumvrees af te komen startte ze met musicalles en kwam ze in contact met een modellenbureau.

Inmiddels is Demi volledig van haar verlegenheid verlost, zoekt zij juist het contact met anderen en staat zij vol vertrouwen op het podium en voor de camera. In haar eigen woorden : “Door dingen te doen die buiten je comfortzone liggen, ben je in staat om je leven een positieve wending te geven. Je ben tot veel meer in staat, dan dat je vooraf zelf denkt”. Met deze woorden hoopt Demi ook anderen mensen te inspireren die het moeilijk vinden om uit hun comfortzone te komen.

Demi kijkt nu vooral uit naar de trainingsdagen en de grote finale met alle finalisten. Op de trainingsdagen zal zij foto- en videoshoots, mediatraining, catwalktraining en finaletraining krijgen. Daarnaast is in de aanloop naar de finale reeds kennis gemaakt met de Hoofdsponsor Charmé by MC uit Breukelen, bij wie de finalisten zich de komende weken van exclusieve kleding voor de finale kunnen laten voorzien. Samen met de andere finalisten van Miss Beauty of Utrecht zet Demi zich daarnaast in voor een goed doel, zij ondersteunt de LINDA foundation, om gezinnen in Nederland te helpen die het financieel zwaar hebben. Mensen kunnen Demi van Nijendaal en haar belevenissen de komende weken blijven volgen op deze website en op de website van ‘Miss beauty of the Netherlands’ waar ook foto’s van alle deelnemende ‘Missen’ te vinden zijn. Stemmen op Demi ? Dat kan! SMS dan “ Poll Utrecht Demi“ naar 3010 (let op dit kost € 1,10 pb).

1 gedachte over “Demi van Nijendaal (17) uit Vleuten finalist Miss Teen of Utrecht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven