Weerbericht voor dinsdag 3 januari: Veel bewolking en in de middag regen

Vandaag overheerst de bewolking. In de ochtend kan er al een bui voorkomen. In de loop van de middag gaat het vanuit het westen regenen. Het wordt 8 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht ook regen en de zuidwestenwind neemt toe tot (vrij) krachtig. Het kwik loopt op naar een graad of 12.

Woensdag is het onstuimig met vooral in de ochtend nog buien. In de middag droger en af e toe de zon. Het blijft 12 graden, daarbij staat er een (vrij) krachtige zuidwestenwind. Er kunnen windstoten optreden tot 75 km per uur.

Donderdag en vrijdag veel wind en zacht met temperaturen rond de 10/11 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven