Projectkoor nodigt geïnteresseerden uit voor proefrepetitie

Het Zolderkoor richt zich dit voorjaar op een project. De dames zingen a-capella liederen over het thema “Een nieuw begin”. Voor de zomervakantie wordt het project afgesloten met een optreden. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden.

Het Zolderkoor bestaat ruim 25 jaar en gaat in 2023 verder als projectkoor . Wat blijft is dat het koor à capella zingt. Het repertoire is zeer gevarieerd en heeft liederen uit allerlei landen en stijlen. Van pop tot klassiek, van gospel tot blues en volksmuziek. De meeste liederen zijn driestemmig.

Onder leiding van dirigent Jos Post start woensdag 11 januari het nieuwe project, met als thema: “Een nieuw begin”. De liederen die geoefend worden draaien allemaal om dit thema. Het koor repeteert wekelijks in een fijne oefenruimte in basisschool Haarzicht.

Het koor werkt tot de zomervakantie aan dit thema en sluit het project af met een optreden.

Lijkt je het leuk om samen te zingen en heb je zin om aan het project mee te doen, kom dan op woensdag 11 januari om 19.15 naar OBS Haarzicht, Haarzichtsingel 15, Vleuten

Of bel voor informatie: 0620400562

Nadere informatie bij voorzitter Ingrid op telefoonnummer 0620400562

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].