Weerbericht voor dinsdag 10 januari: Bewolkt en in de middag regen

Vandaag neemt de bewolking vanuit het zuidwesten toe en in de loop van de middag gaat het vanuit diezelfde hoek regenen. Het wordt overdag een graad of 7, daarbij trekt de zuidwestenwind aan tot matig, kracht 4. Vanavond en vannacht ook bewolkt en soms wat regen. Het kwik stijgt naar een graad of 11, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind. Er kunnen ook windstoten optreden tot 75 km per uur.

Woensdag is er ruimte voor de zon, maar er kan ook nog een enkele bui vallen. Het wordt 10/11 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Ook de dagen daarna blijft de wind in de zuidwesthoek. Dit houdt in dat we te maken houden met een wisselvallig weertype, daarbij ligt het kwik omstreeks de 10 graden. Van tijd tot tijd staat er veel wind. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.