vinyl LP muziek vintage platen | Foto: Joseph Pearson

Platen- en CD-beurs

Mind Music organiseert op 5 februari van 11.00 tot 16.00 uur. een Platen- en CD beurs in het recreatiecentrum H2O (tevens zwembad) aan de De Uithof in Harmelen.

Op de beurs zijn de prijzen divers. Voor vanaf 1 euro tot 10 euro per stuk zijn er lp’s te koop. De nieuwere lp’s (wel 2de hands) of collector items zijn vaak duurder tot boven de 100 euro per stuk. Maar wil je gewoon lp’s kopen om lekker thuis te kunnen genieten, dan worden deze goedkoop, onder de winkelprijzen, te koop aangeboden.

De zalen in het recreatiecentrum H2O biedt voldoende ruimte en er is de mogelijkheid om een consumptie te nemen bij de bar. Ook is het in de omgeving goed om te wandelen of te fietsen. Er is ook een zwembad aanwezig. Een mooie combinatie van recreatie en het bezoeken van een beurs.

Bij of nabij het recreatiecentrum H2O is voldoende gratis parkeerruimte. De entree bedraagt € 2,00. Het adres van H2O is: De Uithof 1, 3481 WE in Harmelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].