Het weerbericht voor zaterdag 14 januari: Bewolkt en regenachtig

Vandaag is het bewolkt en regenachtig. Er valt 10 tot 20 mm. Het wordt in de namiddag een graad of 11, daarbij neemt de zuid tot zuidwestenwind toe tot (vrij) krachtig. Er kunnen windstoten optreden tot 75 km per uur. Vanavond eerst nog regen, later droog en een paar opklaringen Het koelt af tot 7 graden. De zuidwestenwind is vrij krachtig. 

Zondag wisselvallig met een paar stevige buien, mogelijk ook met hagel. Het wordt buiten de buien om een graad of 7. De zuidwestenwind neemt toe tot krachtig, mogelijk hard en er treden windstoten op tot 75/80 km per uur!.

Vanaf maandag is het overdag maximaal 5 graden en in de nacht en ochtend vriest het licht.

Weerspreuk: Als de dagen aan lengen, gaat de winter strengen. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.