Weerbericht voor dinsdag 17 januari: Gladheid! Perioden met zon

Vandaag start de dag met gladheid. Het KNMI heeft ook code geel afgegeven. In de tweede helft van de ochtend verdwijnt de gladheid en zien we de zon geregeld. Het wordt maximaal 4 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht opklaringen en wolken. Het kwik daalt naar -2 graden. Er staat een zwakke zuidwestenwind. 

Woensdag start de dag opnieuw met gladheid. Overdag zonnige perioden en tot de avond droog. Het wordt 4 graden. Er staat een matige zuidenwind. Vanavond en vannacht (winterse) buien en opnieuw kans op gladheid door winterse neerslag. Het kwik daalt naar waarden dichtbij het vriespunt.

Donderdag en vrijdag wisselvallig met buien, mogelijk met een winterse lading. Overdag stijgt het kwik naar een graad of 5. In de nacht en ochtend temperaturen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.