Weerbericht voor woensdag 18 januari: Perioden met zon. In de avond buien

Vandaag hebben we in eerste instantie te maken met gladheid door bevriezing. Overdag zien we de zon geregeld en vooral in de avond en nacht vallen er een paar buien, mogelijk met (natte) sneeuw/hagel. Het wordt een graad of 5, daarbij neemt de zuidwestenwind toe tot matig. 

Donderdag weer droog en dan zien we een afwisseling van zon en bewolking.  Het wordt opnieuw een graad of 5, daarbij staat er een matige westenwind. In de nacht koelt het af naar waarden tot net iets onder het vriespunt.

Vrijdag een paar winterse buien en een graad of 5. Het weekend verloopt winters met overdag temperaturen boven nul en in de nachten vriest het licht.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.