Weerbericht voor donderdag 19 januari: Perioden met zon

Vandaag een afwisseling van zon en bewolking. Er kan nog een enkele (winterse) bui voorkomen. Het wordt een graad of 5. Er staat een matige westenwind. Vanavond en vannacht komen er opklaringen voor en er kan een winterse bui voorkomen. Er is dan ook kans op gladheid. In de nacht en vroege ochtend koelt het dan af tot -1 tot -2 graden. 

Vrijdag komen er winterse buien voor. De buien kunnen vergezeld gaan van hagel/sneeuw en dat kan leiden tot gladheid. Overdag komt de zon ook af en toe tevoorschijn. Het wordt niet warmer dan 2 tot 3 graden. Tijdens buien ligt het kwik dichtbij het vriespunt.

Het weekend verloopt droog en koud. Overdag schijnt de zon geregeld en in d e nacht en ochtend vriest het licht tot matig. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.