Naschoolse activiteiten brede school

Naschoolse activiteiten voor kinderen uit de wijk februari – maart 2023

Het nieuwe naschoolse wijkaanbod wordt georganiseerd in samenwerking met wijkorganisaties en gaat vanaf 4 februari van start voor alle kinderen uit Het Zand, Parkwijk én de omringende wijken. Met sportieve en uitdagende naschoolse activiteiten voor de leeftijden 4 t/m 12 jaar om aan mee toe doen!

Zit jij in groep 4/5 of groep 6/7? Ben jij gek op lezen? Vind je het leuk om te praten over boeken en verhalen? Wil je nieuwe boeken ontdekken? Ga dan samen met de bibliotheek op Leesavontuur op de dinsdagen vanaf 7 februari in Buurtcentrum bij de Buren. Verzin jij liever verhalen en personages en wil je samen theater maken? Geef je dan op voor de Theaterspeelplaats voor kinderen van 4-7 jaar of voor die van 8-12 jaar op de dinsdag vanaf 7 februari in het speellokaal van obs Het Zand. Zit jij graag met je handen in de aarde en wil je allerlei natuuractiviteiten beleven geef je dan op voor de Tuinbikkels die dinsdag 28 maart start voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Dan krijg je op Buurttuin Johanniterveld een tuinbak om je eigen groenten te laten groeien.
Bij Kidsdance ga je lekker dansen op muziek en gedurende 5 weken kan er voor 5 euro kennis gemaakt worden met een aantal sporten. Bij Aikido, Japanse krijgskunst, leer je verdedigen zonder te vechten, bij Kendo leer je het zwaardvechten en bij KungFu leer je verschillend stoot- en traptechnieken.

Van al deze activiteiten is de verdere informatie en wijze van aanmelding te vinden op: bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten/. Neem een kijkje en schrijf je!
De activiteiten vinden plaats onder de paraplu van Brede School Het Zand en De Klimroos en zijn in samenwerking met diverse wijk(sport)organisaties tot stand gekomen.

De Brede Scholen Het Zand en De Klimroos en haar partners verzorgen drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen uit de (omliggende) wijk. Verdere informatie bij de Brede schoolcoördinator: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl of info@bredeschooldeklimroos.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.