gluren_bij_de_buren

531 optredens in 172 huiskamers door heel Utrecht

Op zondag 5 februari treden 177 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Utrecht. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/nl/programma/utrecht.

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. Bij A Beautiful Mess in Oog In Al kun je onder andere een dabke dans workshop volgen, in Transwijk gebruikt een improvisatiegroep de kamerplanten als props.

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.

Gluren bij de Buren Utrecht wordt georganiseerd door Stichting de B├╝hne in samenwerking met Bibliotheek Neude en met dank aan Ludenhoff.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].