Kasteel de Haar - Valentijnslunch

De liefde hangt in de lucht bij Kasteel de Haar

Vier dit jaar Valentijnsdag bij Kasteel de Haar, vlakbij Utrecht. Geniet samen met je geliefde van een romantische viergangen lunch en een bezoek aan het grootste kasteel van Nederland. Of kom met je kleine hartendieven de valentijnsspeurtocht doen.

De romantiek spat er vanaf

Geniet van een liefdevolle viergangen lunch bij kasteel de Haar. Even tijd voor elkaar, even weg van alles en genieten in een bijzondere ambiance. Het Koetshuis van De Haar serveert van 11 t/m 14 februari een speciale valentijnslunch, bestaande uit maar liefst vier gangen, voor zowel volwassenen als kinderen. Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief.

Speurtocht ‘Hartendief’

Voor kinderen die Kasteel de Haar van 8 tot en met 14 februari bezoeken, is er de speurtocht ‘Hartendief’. Door op zoek te gaan naar de letters in het kasteel, ontdekken kinderen wie de liefde uit het kunstwerk in de balzaal heeft gestolen. Heb jij het antwoord gevonden? Dan ligt er voor jou een liefdevolle verrassing klaar.

Kosten en reserveren

De kosten voor de lunch bedragen € 39,00 per persoon of € 24,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit is inclusief entree voor het kasteel en park. Reserveren hiervoor kan door een e-mail te sturen aan info@koetshuisdehaar.nl. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Speurtocht ‘Hartendief’ is gratis verkrijgbaar bij een geldig kasteelticket en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor jongere kinderen is een beetje hulp nodig van de ouders.

Ga voor meer informatie naar kasteeldehaar.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.