Het weerbericht voor donderdag 26 januari: Bewolking en wat zon

Vandaag is er een afwisseling van bewolking en wat zon. De verwachting is dat de zon over de hele dag zo’n 2 uur schijnt. Er is nog een enkel buitje mogelijk i de middag. Bij een matige noordenwind wordt 8 graden. Vanavond en vannacht raakt het meer en meer bewolkt. Het blijft droog. De temperatuur daalt naar 3 graden.

Vrijdag belooft een droge en bewolkte dag te worden. Het kwik stijgt naar een graad of 5, daarbij staat er een matige noordoostenwind.  In de nacht van vrijdag op zaterdag komen er geleidelijk een paar opklaringen voor. Dan daalt het kwik naar -3 graden.

Het weekend verloopt droog met de meeste zon op de zaterdag. Het wordt 4 graden op zaterdag en 7 op zondag.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].