kasteel_de_haar_bloemen_persfoto

Kasteel de Haar in top 3 leukste uitjes in de provincie Utrecht

Kasteel de Haar in Haarzuilens heeft dinsdag 14 februari in de jaarlijkse ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland’ de bronzen award gewonnen voor de provincie Utrecht. Kasteel de Haar staat daarmee in de top 3 van leukste uitjes in de provincie Utrecht.

De verkiezing van de ANWB van het leukste uitje van Nederland vond voor de 13e keer plaats. Bijna 100.000 leden brachten hun stem uit op hun favoriete uitje en beoordeelden deze op diverse criteria zoals klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteit verhouding, sfeer en aanbod. Kasteel de Haar scoorde op de aspecten aanbod, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteit verhouding en sfeer hoger dan het gemiddelde van alle uitjes.

Kroon op het werk
Cindy van der Schoot, Hoofd Marketing en Programmering: ‘Deze award is, na de lastige coronajaren, een groot compliment en een kroon op de dagelijkse inzet van al onze medewerkers en vrijwilligers.’
De mensen van Kasteel de Haar bedanken iedereen die op het kasteel gestemd heeft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].