Weerbericht voor vrijdag 17 februari: Bewolking, wat zon en een enkele bui

Vandaag hebben we te maken met bewolking, wat zon en er kan later op de dag en enkele bui voorkomen. Het wordt 12 graden, daarbij neemt de zuidwestenwind toe tot (vrij) krachtig. Vanavond en vannacht veel wolken en soms valt er wat regen. Het koelt bij een doorstaande zuidwestenwind af tot een graad of 10.

Zaterdag opnieuw zacht. Het wordt maximaal 12 graden, daarbij valt er vooral in de ochtend wat regen. In de middag is het dan meestentijds droog met ook wat ruimte voor de zon. Er staat een vrij krachtige westenwind. Er kunnen windstoten optreden tot 75 km per uur.

Zondag en droge dag en met zon wordt het 9 graden. Na het weekend wordt het weer wat zachter met 11 tot 12.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].