Het weerbericht voor vrijdag 24 februari: Bewolkt en regenachtig

Vandaag is het bewolkt en regenachtig. In de middag is het droog en breekt de zon door. Het wordt een graad of 8. Er staat een matige west tot noordwestenwind. Vanavond en vannacht bewolking en overwegend droog. Het koelt af tot 4 graden. De wind komt uit het noordwesten en is matig.

Zaterdag komt er steeds meer ruimte voor de zon. Bij een aantrekkende noordoostenwind wordt het maximaal 8 graden. In de nacht naar zondag vriest het licht. Zondag een graad of 6 en dan breekt de zon geregeld door.

Na het weekend vriest het in de nacht en ochtend licht en overdag wordt het maximaal 6 graden, daarbij zien we de zon veelvuldig.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].