kleding_waslijn_foto_Jill_Wellington_-_Pixabay

Kinderkleding- en speelgoedbeurs de Schalm op 18 maart

Op zaterdag 18 maart van 09:30 tot 11:30 uur ben je van harte welkom op de voorjaarseditie van de Kinderkledingbeurs in Buurthuis De Schalm in de Meern. Speur ook dit jaar tussen alle stapels naar pareltjes van tweedehands outfits. Van maat 80 t/m maat 176, voor jongens en meiden, er is er voor ieder wat wils. Jurkjes, jassen, korte broeken, t-shirts, vesten, leggings, schoeisel, pyjama’s, sportkleding en nog veel meer. We hebben elke beurs ook een mooi aanbod tweedehands speelgoed.

Bigshopper mee

De toegang is gratis. Vanaf 10 jaar kunnen ook de kinderen mee snuffelen. Neemt je een bigshopper mee? Tassen mogen niet mee naar binnen i.v.m. diefstal.

Goede doel

10% van de aan- en verkoop gaat naar basisscholen in De Meern voor o.a. leesboeken, instrumenten en/of spelmateriaal. Niet verkochte kleding kan mee naar huis of wordt aan de familie Kok meegegeven voor twee kindertehuizen in Oekraïne.

Kleding verkopen

Je kan zelf ook kleding aanleveren voor de beurs! Op deze manier ruimt u lekker op en u verdient nog een zakcentje bij. Mail voor verkooplijsten en/of meer informatie naar [email protected].

Volg ons op Facebook: Kinderkledingbeurs De Schalm De Meern

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].