Het weerbericht voor maandag 13 maart: Eerst af en toe regen, in de middag ruimte voor de zon

Vandaag start de dag bewolkt en valt er af en toe regen. In de middag breekt de zon door. Bij een in kracht toenemende zuidwestenwind wordt er zeer zachte lucht aangevoerd. Het wordt maximaal 16 graden. Vanavond en vannacht weer meer bewolking en er trekken enkele buien over het land. Het koelt af naar een graad of 7. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. 

Dinsdag is er een afwisseling van zon en wolken. Er trekken ook enkele buien over het land. De buien kunnen later ook met hagel en natte sneeuw vergezeld gaan. Het blijft een graad of 7, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige west tot noordwestenwind.

Woensdag droog, een zonnetje en een graad of 7. Na woensdag komt het kwik weer in de dubbele cijfers. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.