VCU Beursvloer 2022

Maatschappelijke Beursvloer goes Global op 9 mei 2023!

Een netwerkevenement met een missie! Op dinsdag 9 mei organiseert de samenwerking tussen Vrijwilligerscentrale Utrecht, De Utrechtse Uitdaging en Utrecht 4 Global Goals de 19de editie van de Maatschappelijke Beursvloer. Dit jaar is het thema van de beurs: De Beursvloer goes Global! Tijdens deze bijeenkomst kunnen lokale bedrijven, organisaties, stichtingen, verenigingen, initiatieven en zzp’ers elkaar ontmoeten, netwerken en handelen vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Het evenement vindt plaats in de bibliotheek Neude van 15.00 tot 17.00 uur.

De Maatschappelijke Beursvloer is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met elkaar en samen mooie verbindingen te leggen. Het doel van deze beurs is om matches te maken met gesloten beurs. Dit kan geen financiële bijdrage zijn, maar hulp bij juridische zaken, projectondersteuning, marketing- en communicatieadvies, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of het benutten van het netwerk. Of er wordt een tegenprestatie bedacht die past bij het karakter van de organisatie.

Dit jaar zal de koppeling tussen organisaties en bedrijven worden gemaakt op basis van de Sustainable Development Goals (SDG’s). De SDG’s vormen samen een kleurrijk kompas dat richting geeft naar een groene, gezonde, inclusieve, duurzame en eerlijke wereld voor iedereen. Door de koppeling op basis van SDG’s kunnen organisaties en bedrijven elkaar nog beter vinden en beter aansluiten bij elkaars doelstellingen.

Wil jij als organisatie of bedrijf bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s)? Wil jij maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan is De Beursvloer goes Global het netwerkevent voor jou!

Voor meer informatie over de Maatschappelijke Beursvloer goes Global op 9 mei 2023, bekijk de website vcutrecht.nl/beursvloer of neem contact op met Rosalie Lansing [email protected] of 06-57503371. Het event is te volgen via #Beursvloer030.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].