Koningsdag 2022 | Foto: Regio Nieuws Utrecht

Koningsdag vier je in Leidsche Rijn Centrum

Op donderdag 27 april vieren we Koningsdag in Leidsche Rijn Centrum. LRC pakt dit jaar nog groter uit om er een spetterende dag van te maken met jou!

Vanaf 08:00 uur start de inmiddels bekende kleedjesmarkt in Leidsche Rijn Centrum. Door de straten van het winkelgebied verkopen kinderen en hun ouders speelgoed, kleding en andere spullen. Zoals elk jaar was de inschrijving voor de kleedjesmarkt dezelfde dag al vol.

Vanaf 10:00 uur gaat de muziek aan en mogen de voetjes van de vloer. Op het Brusselplein is een groot podium met de hele dag (tot 19:00 uur) een podiumvullend programma. Dj’s wisselen elkaar af en er is o.a. een coverband om jouw favoriete muziek te spelen. Daarnaast is er een levensgroot dartvoetbalspel, springkussen, schminken en natuurlijk zijn de Koningsspelen er ook weer (bij het Rijntje standbeeld dit jaar). Op het Hof van Bern is er dit jaar ook live muziek én een photo/video booth waar je de mooiste foto’s en video’s kan maken voor TikTok, Snapchat, Instagram en noem maar op!

Leidsche Rijn Centrum is dé plek om te zijn om Koningsdag 2023 te vieren. Kom ook en maak van jouw Koningsdag een feest om niet te vergeten.

Meer informatie en het programma vind je op www.leidscherijncentrum.nl of volg ons op Facebook en Instagram @leidscherijncentrum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].