NinaLynn Band

NinaLynn Band op 28 april in Azotod

Op 28 april komt de NinaLynn Band naar de Azotod om hun nieuwe album ten gehore te brengen. NinaLynn is een Americana singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Alison Krauss en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. In 2021 kwam haar debuutalbum ‘Hummingbird’ uit, wat erg goed werd ontvangen. Zo noemde de Heaven haar muziek ‘on-Nederlands goed’ en werd ze door New Folk Sounds ‘de nieuwe Nederlandse country-belofte’ genoemd.

Haar nieuwe album, A Taste Of The Wild, is eind maart uitgekomen en werd net zo positief ontvangen. Dit album is gemaakt in samenwerking met haar band, bestaande uit musicus/producer Janos Koolen (o.a. Douwe Bob, Frederique Spigt, Sjors van der Panne), Arthur Bont (o.a. Louisiana Radio) en Lucas Beukers (o.a. Gé Reinders). De NinaLynn Band hoopt met hun liedjes mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gevoel van verbinding door het schrijven over herkenbare en persoonlijke thema’s.

Aanvang concert: 21.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.