Weerbericht voor donderdag 20 april: Af en toe regen of een bui

Vandaag is het bewolkt en valt er af en toe wat regen. In de middag wordt het geleidelijk droger en kan de zon ook weer tevoorschijn komen. Het wordt 11 graden, daarbij neemt de oost tot noordoostenwind toe tot matig. Vannacht is het regenachtig en koelt af tot een graad of 9. Er staat een matige oostenwind.

Vrijdag bewolkt en geregeld regen. In de regen is het een graad of 11. In de loop van de middag wordt het een graad of 14, daarbij staat er een zwakke tot matige oostenwind.

Zaterdag eerst wat zon, later bewolking en in de loop van de middag volgt er vanuit het zuiden regen. Het wordt maximaal 19 graden. Er staat een matige zuidenwind. Zondag af en toe zon, ook een bui en bij een matige zuidwestenwind wordt het 14 graden. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].