Week van de positieve gezondheid

De Week van de Positieve Gezondheid 8 t/m 13 mei

In de week van maandag 8 t/m zaterdag 13 mei organiseert Indekerngezond, een wijkontmoetingscentrum waarbij Positieve Gezondheid centraal staat, De week van de Positieve Gezondheid in Utrecht en omgeving.
Een week vol activiteiten die alles te maken hebben met zingeving, gezond leven, gezellig meedoen en lekker in je vel zitten.

Positieve Gezondheid is een brede benadering op gezondheid die verder kijkt dan alleen of je ziek bent of klachten hebt. Het focust op de dingen die jou gelukkig maken en jouw leven betekenis geven. Ga meer veerkracht ervaren door het maken van je eigen keuzes. Jouw keuzes. Waar word jij blij van? Wat geeft je energie?

De Week van de Positieve Gezondheid heeft tal van gratis activiteiten waar jij blij van wordt. De activiteiten vinden plaats bij Indekerngezond , buurtlokaties, Utrecht Centrum, Amelisweerd, park of in een speeltuin.

Indekerngezond is een ontmoetingscentrum door wijkbewoners voor wijkbewoners in Leidsche Rijn. Wijkbewoners en een 20 tal organisaties die Positieve Gezondheid een warm hart toedragen en delen hun passies en kennis in wel 50 soorten activiteiten.
Er is echt voor elk wat wils. Voor jong en oud.
Verschillende Utrechtse organisaties onderstrepen het belang van werken aan je gezondheid en betekenisvol samenleven. Gemeente Utrecht, RegioZorgNu, Maximaal Gezond, Utrecht Omarmt, Zin in Utrecht, Sport Utrecht, Leidsche Rijn College, Centraal Museum en Lister GGZ dragen daarom van harte bij aan het activiteiten programma.

De week van Positieve Gezondheid; een week van ontmoeten, betekenisvol bezig zijn, plezier maken, inspiratie opdoen maar vooral samen heel veel leuke dingen Doen.
Doe je ook mee?

Deelname is kosteloos. Iedereen kan meedoen. Meld je snel aan.
Kijk voor het programma op:
www.Indekerngezond.nl/agenda
www.Weekvandepositievegezondheid.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.