verbindingsbomen | Foto: Gemeente Utrecht

Laatste plekken voor voetafdrukken Verbindingsbomen van Annabel Schouten

Wil jij je op een bijzondere manier verbinden aan Leidsche Rijn? Dan kun je je nog aanmelden om jouw voetafdruk te plaatsen rondom de Verbindingsboom in jouw wijk. Dit is een bijzonder kunstwerk van Annabel Schouten. Het bestaat uit smalle betonnen tegels rondom een lindeboom. De lindeboom is bij de viering van Utrecht 900 geplant; in elke wijk één. De lindeboom boom staat al eeuwen symbool van verbinding, liefde en bescherming. Utrechters kunnen zich met hun voetafdruk in de tegels verbinden met elkaar, met de boom en met een plek in de stad die iets voor hen betekent. De voetstappen samen vormen een soort jaarringen rond de bomen. Lees meer hoe je kunt meedoen en op welke data op utrecht.nl/verbindingsbomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].