Crespon Tentfeest

Tentfeest Crespon 2023 dit jaar ook met een familiemiddag!

Na een zeer geslaagd tenfeest van Crespon in 2022 is het bijna weer zover! Op zaterdag 17 juni zal het jaarlijkse tentfeest van de Crespon haar weer gaan plaatsvinden. Dit jaar is er ook een Familimiddag!

In de Feesttent zal dit jaar de band Bad Shoes! spelen. Bad Shoes brengt je een groot feest vol confetti, jankende gitaren en energie, waarbij er niets anders opzit dan te zingen te springen tot je erbij neervalt. Vol gas neemt deze band je mee in een show vol klassiekers tot hedendaagse hits. Dus vul je glas, schraap je keel en maak je klaar voor een avond om niet te vergeten. Dit belooft een avond vol met confetti, lachende gezichten en voor de volgende dag een schorre keel.

Dit jaar zullen er in de Dancetent weer verschillen (lokale) Dj’s hun kunsten gaan vertonen. DJ Guido en DJ Tesz zullen de leukste hits draaien waardoor de voetjes van de vloer los komen! Dit duo betekent een avond vol gezelligheid en plezier!

Wil jij jezelf verzekeren van toegang bij dit geweldige tentfeest? Wacht dan niet te lang! Koop nu jouw kaarten via deze link.

Tentfeest

Het tentfeest wordt gehouden op de Blindeweg te Harmelen. De minimum leeftijd is 16 jaar. Vanaf 21.00 uur is het feestterrein geopend en kan het feest losbarsten.

Familiemiddag

Dit jaar organiseert de Crespon KPJ Harmelen ook een familiemiddag op het terrein van het tentfeest. Een DJ zal muziek draaien en er komt een zanger voor live muziek! Deze middag is georganiseerd voor jong tot oud. Voor de kinderen zullen er springkussens zijn, ook kunnen ze een glitter tattoo laten zetten. Kortom een gezellige middag voor jong en oud met muziek, eten en drinken. De familiemiddag is van 13:00-17:00 uur en is tot 12 jaar gratis entree (entree 5,-).

Voor meer informatie kun je de website bezoeken www.crespon.nl of volg ons op de Facebook en Instagram van de Crespon om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].