Vrije School Leidsche Rijn viert de zomer!

Op zaterdag 3 juni van 11.00-14.00u is iedereen van harte welkom om met ons de zomer te vieren tijdens onze jaarlijkse zonnige zomermarkt! Kom bij ons de sfeer van het Vrijeschoolonderwijs te proeven: we hebben (antroposofische) kraampjes van duurzame en creatieve ondernemers, broodjes bakken bij het vuur, workshops, activiteiten (slootdiertjes zoeken, grabbelfee, knutselen), een caf├ę-restaurant verzorgd door klas 6 en een informatiemoment voor ge├»nteresseerde nieuwe ouders.

Tot ziens op 3 juni! Vrije School Leidsche Rijn – Componistenlaan 8 – 3451 SX Vleuten

Vrije School Leidsche Rijn Flyer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.