Leidsche Rijn Centrum | Foto: Joni Israeli

Kamera Express komt met vestiging in Leidsche Rijn Centrum te zitten

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een langjarige huurovereenkomst met Kamera Express voor ruim 370 m2 winkelruimte op Parijsboulevard 4 in Leidsche Rijn Centrum. Leidsche Rijn Centrum vierde onlangs haar 5-jarig bestaan en blijft door haar aantrekkingskracht jaarlijks groeien in bezoekersaantallen.

Met de nieuwe winkel in Leidsche Rijn Centrum verwacht Kamera Express de klanten rondom Utrecht te kunnen bedienen. “Voor onze klanten is bereikbaarheid en goede parkeermogelijkheden een belangrijk punt. De locatie van Leidsche Rijn Centrum viel daardoor direct op”, aldus Marvin Kohen, Directeur Retail bij Kamera Express. Naar verwachting wordt de nieuwe winkel in Leidsche Rijn Centrum in september geopend.

Over Kamera Express

Kamera Express is al 25 jaar dé beeldspecialist in de Benelux voor apparatuur en accessoires op het gebied van foto en video en biedt een compleet assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies. Daarnaast biedt Kamera Express een aantal extra services, zoals de verhuur van foto- en videoapparatuur, het ontwikkelen van fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie, digitalisering van media en apparatuur leasing. Kamera Express telt momenteel 33 winkels in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Leidsche Rijn Centrum in Utrecht

Het Leidsche Rijn Centrum kent een oppervlakte van circa 40.000m2 winkelruimte en vormt door de diverse speciaalzaken, restaurants en landelijke ketens zoals H&M, Rituals, ICI Paris XL en ONLY een levendig centrum. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunnen bezoekers terecht bij diverse verswinkels en de grootste Jumbo Foodmarkt van Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].