Politie

Politie op zoek naar info over bedreiging met vuurwapen op ’t Lint

Op donderdag 8 juni om 22.30 uur vond er een incident plaats in Vleuten – De Meern. Een jongen werd onder bedreiging van een vuurwapen beroofd op ’t Lint, ter hoogte van het zwembad. De politie van Vleuten – De Meern doet nu een getuigenoproep om meer informatie te verzamelen over deze zaak.

De vermoedelijke daders worden geschat op ongeveer 16 jaar oud. Eén van hen heeft een opvallend wit uiterlijk en blond haar, terwijl de andere dader een getinte huidskleur heeft en donker haar. Beiden droegen een zwart trainingspak. Na de beroving zijn ze weggevlucht in de richting van VV De Meern.

Als je informatie hebt die kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak, dan verzoekt de politie je om contact met hen op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844. Het verstrekken van zelfs kleine details kan van onschatbare waarde zijn in het onderzoek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].