Rituals aan de Parijsboulevard 142 | Foto: Google Maps

a.s.r. real estate sluit overeenkomst met Rituals voor ruim 2x zo groot pand in Leidsche Rijn Centrum

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een langjarige huurovereenkomst met Rituals voor de winkel aan de Praagpromenade 2 in Leidsche Rijn Centrum. Rituals verhuist van Parijsboulevard 142 naar de nieuwe locatie die ruim twee keer zo groot is.

In Leidsche Rijn Centrum verhuist de Rituals-vestiging van Parijsboulevard 142 naar Praagpromenade 2. De winkel gaat daarmee van 123 m2 naar 260 m2 winkelruimte. “Het brede assortiment en de grotere oppervlakte zorgen ervoor dat de klant nog beter bediend kan worden”, aldus Rituals. Naar verwachting gaat de winkel eind augustus open.

Verhuurder a.s.r. real estate werd in deze transactie geadviseerd door Bettings.

Foto: Rituals aan de Parijsboulevard 142 | Foto: Google Maps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].