Leidsche Rijn Festival | Foto: Herman Kemperman

Leidsche Rijn Festival zoekt vrijwilligers

Op zondag 27 augustus van 10:00 uur tot 17:00 uur vindt binnen én buiten de muren van Castellum Hoge Woerd een nieuwe editie van het Leidsche Rijn Festival plaats, georganiseerd door Cultuur19 i.s.m. Podium Hoge Woerd. Het jaarlijkse festival biedt theater, muziek, dans en meer voor kinderen van 2 tot 12 jaar en is gratis toegankelijk.

Het thema dat bij deze editie van het kunstfestival centraal staat is ‘geluksvogels’. Om te verzekeren dat bezoekers van het Leidsche Rijn Festival zich ook echt geluksvogels voelen is net zoals in de eerdere edities de inbreng van de groep vrijwilligers van grote waarde. De vrijwilligers dragen zorg voor het smeren van de broodjes, aanbrengen van decor en aankleding, opbouwen van techniek, helpen bij het workshopprogramma voor kinderen, fotograferen, optreden als verkeersregelaar en nog meer.

Vrijwilligers hebben tal van redenen om mee te doen: werkervaring, een kijkje achter de schermen van een groot festival, leuke nieuwe mensen uit de buurt leren kennen of gewoon iets zinnigs bijdragen en een gezellige dag beleven. Het festival is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het gezellige team. Als dank voor hun inzet krijgen zij een heerlijke lunch en natuurlijk het officiële vrijwilligersshirt.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie mailen naar [email protected] (Kevin van Rossum). Ook wordt iedereen uitgenodigd om langs te komen bij de vrijwilligersbijeenkomst op woensdag 23 augustus om 15:00 bij Castellum Hoge Woerd. (Hoge Woerdplein 1 in De Meern) De bijeenkomst is een kans om elkaar alvast te ontmoeten en meer informatie over het festival te krijgen.

Het vrijwilligersteam van Cultuur19 is het hele jaar actief achter de schermen bij evenementen in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Meedoen is niet gebonden aan een vast aantal uren per week. Vrijwilligers ontvangen gemiddeld eens per twee maanden een nieuwsbrief en kunnen zich per programma inschrijven. Vooraf is er een kennismakingsgesprek bij Cultuur19 in de CultuurCampus in Vleuterweide.

Meer informatie over vrijwilligerswerk voor het festival is te vinden op www.leidscherijnfestival.nl/vrijwilligers

Foto: Herman Kemperman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].