Kamera Expres in Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Kamera Express opent nieuwe winkel op prominente locatie in Utrecht

De winkel van Kamera Express in Utrecht gaat verhuizen! Je bent vanaf maandag 21 augustus van harte welkom in de gloednieuwe winkel aan de Parijsboulevard 4 in Utrecht. Je vindt er naast de nieuwste producten en inspiratie, ook de vertrouwde service en werknemers, en ruimvoldoende parkeergelegenheid. Op 28, 29 én 30 september wordt de verhuizing gevierd met een feestelijke opening met exclusieve deals en workshops. Dat wil je niet missen!

Voor de verhuizing is de Kamera Express-winkel in Utrecht één dag dicht, op zondag 20 augustus 2023. Vanaf maandag 21 augustus 2023 staat het vertrouwde team van experts voor je klaar om je te verwelkomen in de nieuwe Kamera Express-winkel aan de Parijsboulevard 4 in Utrecht. De ruimte van bijna 400 vierkante meter zal gevuld zijn met de beste gear en een overvloed aan inspiratie. Dat wil je met je eigen ogen zien!

“Wij zijn erg blij met onze nieuwe winkel”, zegt Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. De nieuwe winkel beschikt over ruimvoldoende parkeergelegenheid én het eerste uur van je bezoek parkeer je zelfs gratis. “Bereikbaarheid en goede parkeermogelijkheden zijn erg belangrijk voor ons. Daarom viel deze locatie in Leidsche Rijn Centrum gelijk op.” Het nieuwe pand ligt daarnaast op een steenworpafstand van de A2 en op loopafstand van station Leidsche Rijn.

“Wij zijn erg blij met onze nieuwe winkel. De nieuwe winkel beschikt over ruimvoldoende parkeergelegenheid én het eerste uur van je bezoek parkeer je zelfs gratis. “Bereikbaarheid en goede parkeermogelijkheden zijn erg belangrijk voor ons. Daarom viel deze locatie in Leidsche Rijn Centrum gelijk op.” Het nieuwe pand ligt daarnaast op een steenworpafstand van de A2 en op loopafstand van station Leidsche Rijn.”

Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express

Wees gerust, op het nieuwe adres na, blijft alles onveranderd: de openingstijden, de ongeëvenaarde klantvriendelijkheid en expertise en alle fantastische diensten waarop je kunt vertrouwen. De nieuwe winkel beschikt daarnaast over een extra grote verhuurafdeling en een prachtige wand gevuld met Profotonet-wanddecoratie. Ook is het mogelijk om in deze winkel gelijk je foto’s te laten printen én kun je hier pasfoto’s laten maken. Natuurlijk vind je in de winkel ook een uitgebreid assortiment van de nieuwste foto- en videocamera’s, lenzen, tassen en talloze andere accessoires om jouw foto- en videografie naar een hoger niveau te tillen.

Feestelijke opening

Uiteraard gaat de verhuizing niet zonder feestelijke opening voorbij. Op 28, 29 én 30 september ben je van harte welkom om de nieuwe winkel te bewonderen en om te profiteren van exclusieve deals. Dus markeer het in je agenda! Je kunt ook aansluiten bij inspirerende workshops en/of photowalks. De experts van Kamera Express kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de nieuwe winkel in Utrecht!

Over Kamera Express

Kamera Express is een foto- en videospecialist voor iedere beeldmaker en heeft één duidelijke missie: de foto- en video enthousiasteling en professional op elk terrein het beste bieden. Ze inspireert haar klanten met creatieve content, evenementen, workshops en (online) cursussen via de Kamera Express Academy. Ze biedt een compleet assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies. Daarnaast biedt Kamera Express een aantal extra services, zoals de verhuur van foto- en videoapparatuur, het ontwikkelen van fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie, digitalisering van media en apparatuur leasing.

Kamera Express heeft nu 13 winkels in Nederland, 9 winkels in België, 9 winkels in Duitsland en 2 winkels in Luxemburg. Daarnaast heeft Kamera Express webshops in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje en Italië.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].