RAUM Stadscamping

Stadscamping RAUM. Dromen doe je hier, slapen doe je thuis.

Voor het campinggevoel hoef je deze zomer de stad niet uit! Van 8 juli t/m 19 augustus wordt het Berlijnplein omgetoverd tot Stadscamping RAUM: een grote en kunstzinnige speelplaats voor jong en oud. Op Stadscamping RAUM kan je van alles beleven samen met vrienden, (nog) onbekenden en buurtbewoners. Dit jaar staat de Stadscamping in het teken van kunst. Bekijk of bouw (in workshops) mee aan installaties die worden gemaakt door o.a. Tina Lenz, Yasser Ballemans, Jakup Ferri en kunstcollectief MOHA.

Op vrijdagavond kan je aansluiten bij verschillende pop-up diners en op zaterdagavond bak je je eigen pizza in de leemoven. Laat je daarna verrassen door een voorstelling of strijk neer op een kleedje bij de altijd knusse Brommerbios.

Elke zondag is het feest voor kids én hun ouders/verzorgers. Met een creatief kinderprogramma van 14:00 tot 16:00 uur door De Vrijstaat en Stichting De Vrolijkheid is er voor de kleintjes van alles te doen. En tijd genoeg voor de volwassenen voor een lekker drankje en spelletje op het terras.

Bekijk het hele programma op www.raumutrecht.nl/agenda/nu-bij-raum/stadscamping

Stadscamping RAUM

Fotograaf: Mariska Kerpel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].