Masterclass K-pop songwriting 12+

K-pop in bieb Leidsche Rijn

K-pop is super populair in Nederland. Voor fans en liefhebbers vanaf 12 jaar is op zaterdag 26 augustus van 11.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum ‘K-pop in je bieb!’ Een masterclass K-pop songwriting door Ronnie Icon, de meest succesvolle K-pop songwriter van ons land. Hij schreef liedjes voor onder meer TOMORROW X TOGETHER, LE SSERAFIM, The Boyz, TWICE, NCT127.

Lyrics schrijven

Tijdens de masterclass laat Ronnie Icon zien hoe zo’n K-pop liedje in elkaar zit. Ook vertelt hij waar je op moet letten bij het schrijven van lyrics voor Koreaanse popsongs. De Masterclass biedt ook dé kans voor fans om hem al hun vragen te stellen. Bijvoorbeeld over hoe Ronnie Icon in de K-Pop scene is beland. Tot slot geeft dance crew X-Dreamin’ (3e plaats, Nederlandse voorrondes K-Pop World Festival) een mini-demo K-Dance als opwarmer voor de Random Play Dance bij RAUM. Gratis inloop, vooraf reserveren is niet nodig.

K-dance skills

Wie er na de masterclass en mini-demo K-Dance nog geen genoeg van heeft, kan van 13.00 tot 17.00 uur terecht bij RAUM. Daar kun je K-dance skills tonen of ervaren hoe K-pop dance eruit ziet. LETZKPOP organiseert een K-Fest met Random Play Dance. Bezoekers kunnen photocards ruilen en er zijn kraampjes met Koreaanse goodies, zoals K-beauty.

Programma zaterdag 26 augustus

11.00 – 12.00: Masterclass K-Pop Songwriting en mini-demo K-Dance
Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum | Brusselplein 2

13.00 – 17.00: K-Fest Summer edition (Random Play Dance + mini-market)
LETZKPOP | Berlijnplein 520

K-FEST is onderdeel van RAUM’s Publiek Canvas. Hierbij geven zij het plein voor een dag weg. Dit keer aan Random Play Dance organiser Letzkpop.

Meer info: Activiteit bij bibliotheek Leidsche Rijn, letzkpop en RAUM.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].