Next Best – het hiphoptraject voor jongeren

Nieuw hiphopproject voor jongeren van start in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

KLUB19 en JLE Productions presenteren Next Best – het hiphoptraject voor jongeren (16-26 jaar) met tips & tricks uit de muziekbusiness. Op 16 september om 13:00 gaat het project van start met een Q&A sessie in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten).

In februari en mei dit jaar konden de steden Den Haag en Rotterdam al genieten van het nieuwe talentenprogramma ‘Next Best’ voor jonge hiphop artiesten. In september staat ook Utrecht op de planning. Rappers, producers en zangtalenten tussen de 16 en 26 jaar kunnen zich opgeven voor de Q&A sessie, Coaching en Showcase. Tijdens de Q&A sessie op 16 september opent de Theaterzaal van de CultuurCampus de deuren voor alle jonge artiesten die open staan voor de professionele inzichten van Philly Moré. Zij krijgen feedback op eigen tracks, muzikale inzichten die ze verder helpen en tips voor de eerste stappen in de muziekindustrie. Zo wil KLUB19 een brug helpen slaan tussen amateurs en professionals in Utrecht.

Na de Q&A is er op 28 september ruimte voor een coaching sessie op maat. Deelnemers kunnen de studio’s van Cultuur19 in duiken om onder leiding van professionele artiesten verder te werken aan hun eigen muzikale identiteit. Uiteindelijk worden zij klaargestoomd voor het grootse Showcase optreden tijdens het BOKS festival, op 30 september op het Berlijnplein in Leidsche Rijn.

Het jonge Utrechtse radiostation Utcast is aanwezig voor interviews met alle artiesten, host Bossman Bengi van Holybladinc zorgt voor de interactie met het publiek, JoU-Music verbindt jongeren uit verschillende wijken van Utrecht en BOKS Cultuurhuis is de grote sfeermaker met hun eigen jongerenfestival waar de Next Best Showcase deel van uitmaakt.

Wil jij ook meedoen? Kijk dan op www.klub19.nl of Instagram @KLUB19 voor meer informatie.

Next Best is mede mogelijk gemaakt door de Participatie Federatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.