Weerbericht voor het weekend van 2 en 3 september: Overgang naar nazomer

Dit weekend vindt er een overgang plaatst naar rustig nazomerweer. Wel kan er in de nacht en ochtend mist ontstaan. Op zaterdag is er nog kans op een bui, maar het overgrote deel van de dag is het droog. Zondag zonnig. Het kwik schommelt tussen de 21 en 23 graden. 

Na het weekend bepaalt hogedruk ons weerbeeld. Het kwik stijgt naar waarden tussen de 25 en 27 graden. Het zonnetje krijgt volop de ruimte.  In de nacht en ochtend daalt het kwik naar 14 tot 16 graden. 

Weerspreuk van het weekend: Schijnt de zon met zomerkracht, dan maakt veelal de wintermaand zacht.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].